åter igen…

Jamen hej å hå så fort tiden kan gå..i alla fall när man har roligt, eller ska ha tid att ha roligt.som typ när man har semester. Snipp snapp snut, så var den slut. Verkligheten är här igen.Redan bokat flygresor och fyllt på almanackans luckor under dagen. Tur att det finns resesajter och resekataloger för annan planering =)
Men jag ska inte klaga, har fått vara tillsammans med några av de som bor i mitt hjärta, de som står mej nära. Några hann vi inte med men det kommer mer tid till umgänge.så vi ses snart.

Åter igen så får man bli upprörd när man hör på nyheterna. Nu över att det tydligen finns en websida där man ”enkelt” kan få fram uppgifter om vilka kvinnor som varit i kontakt med kvinnojourer, vilka som befinner sig på olika instutitioner osv. Trodde i min naivitet att sådana uppgifter var skyddade,liksom personerna på ex en kvinnojour. Men inte då. Ansvaig för websidan säger att ” vi följer bara lagen och vi har egna jurister som ser över våra tjänster” .Ja det kan så vara att det enligt någon jäkla skämtlag är tillåtet, MEN var finns etiken och var finns moralen, var finns den egna lagen, var går ”säljarens” gränser???
Om den där ägrens dotter, juristens mamma eller syster hade varit i kontakt med ex Kvinnojourer, skulle de då tycka det var okey att vi andra kunde ”gotta ner oss i uppgifterna”…Skulle inte tro det.
Fy skäms på lagstiftningen och de som inte kan stanna innan gränsen.

I övrigt kan jag konstatera att Augusti är en ”skitmånad” Återigen så får människor som står mej nära sina hjärtan fyllda av sorg och saknad.. Själv tänker jag riva bort morgondagens blad ur almanackan, för, för min familj och många närstående suger morgondagen riktigt riktigt mycket. Tänk om man ändå kunde trolla och ställa allt tillrätta igen.

En kommentar

  1. Pingback: Fortfarande en tung industrination | Görans tankar och bagateller

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.