bo i ett paraply

Ho..i morgon och eller i övermorgon måste jag nog bo i ett paraply.
Jag har senaste veckorna maximerat mina besök hos massörer..hu jeda mej så stel jag är..jag o jag förresten, mina muskler är stela. Samma muskler som av någon outgrundlig anledning till vardags ändå lyckats inta en slapp, hängande och orkeslös hållning. Men jädran när dom ska knådas, då är bulldegen hårdare än sten.
Jag har fått en omgång i dag, en omgång som förmodligen gör att det blir svårt att ha kläder på delar av kroppen kommande dagar. Kommer att vara typ…ÖM. Men ont ska med ont fördrivas och knåderskan var jätteduktig..å stark =)
Men jag vill inte gå utan kläder och åka dit för förargelseväckande beteende, så det blir att bo i ett paraply eller en sovsäck med hål för fötter och armar..Vi får se, eller ni får se vad det blir. Torde väl bli en snackis på staaaaaan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.