självklart

Hupp!
I dag blir det till att kommentera några ”saker”
För det första så har jag fått ett politikeruppdrag i staaaaan. Förvisso en ersättarpost men ändå. Känns spännande och inspirerande. Milde tid vad det ska reta en del därute, det är ju självklart, men det tar jag. Jag ska försöka förvalta förtroendet på bästa sätt de gånger jag ”tjänstgör”…ihhhhhhhh så spännande.

För det andra så undrar jag hur man tänkte här. PÅ bilden ser ni en toalett i en byggnad i centrala stan. Byggnaden heter folkets hus. Där inne på en av toaletterna måste något gått fel i ritningen. Som ni ser står toastolen och handfatet otroligt nära varandra. Praktiskt om man är illamående från båda håll om jag säger så, bara att hänga hakan i handfatet så är det klart. Men det är lite väl trångt. Ja, nog för att jag är lite bredare än jag borde kanske men ändå..Man ska vara väääldigt smal om man tycker att utrymmet är rymligt..
toastol

Så till nästa.. Nog för att jag gillar julen, alla tomtar och allt glitter. MEN, jag har inte ett dugg lust att i över 2 månader gå omkring bland bollar och tomtar, klädda granar och höra julmusik. Affärerna har gått crasy enligt mej. Men köphysterin kommer väl slå rekord i år igen, tror väl jag det, när den börjar redan nu. Låt oss vänja ögat lite då..här kommer en julegran
IMG_4421

Till sist tycker jag ni ska se uppdrag granskning i kväll. De visar ett reportage från stan. En restaurang som kanske inte uppfyller alla schysta villkor för personalen. Få se nu…sänkt restaurangmoms..lägre arbetsgivaravgift för att värna di ungas anställningar,,,,till vilket pris ibland säger jag..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.