Fylleslag

Ska börja med att skicka en STOR KRAM till kära Pappa idag..

Sen ska jag berätta att vi haft ett fylleslag på gården, både i helgen men även för ett par helger sedan. Ett riktigt råbarka fyllelag, sådär så man undrar om det verkligen ska gå till såhär mitt på ljusa dagen. Men men, det var säkert roligt för dom som minns.
Haha, nämen, inte tror ni väl att det gäller gårsdfolke med kamrater. Nej nej, det är tofsvipor som haft fylleslag på frusna rönnbär. I helgen hade dom samlats till fest igen. Lyckades fånga en del av dem förra gången så här kommer en bild..
IMG_1980

Dagens tredje blir då dagen tillära en bild på Berlinmuren som idag för 25 år sedan rasade. En riktig närbild. Tagen av mej själv i Juni 2011 i Berlin. Titta, tänk och var glada över att vi lever i ett land som varit förskonade från det mesta,,,ja i alla fall på senare år
IMG_2261

å en liten bild på avstånd
IMG_2259

4 kommentarer

  1. Carola Andersson (inläggsförfattare)

    Hej Birgitta! jo jag tror nog att sidensvansar är rätta ordet ..eller kanske fyllkajor passar bäst i det här fallet =)

  2. Birgitta

    Visst är det lite kul att fyllkajor kan vara vackra 🙂 Speciellt med den guldfärgade randen på stjärtfjädrarna:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.