kräksjuka

Ska börja med att tydligt tala om att jag aldrig någonsin, inte under några omständigheter försvarar övergrepp, kränkningar, misshandel och våldtäkter. Så då var det sagt, och håll det i minnet

Man kan nästan dagligen läsa i sociala medier, höra i diskussioner att ” våldtäkterna har ökat” och som det låter uteslutande numera utförs av hitflyttade från andra länder.
Hur mycket sanning det ligger i det har jag ingen aning eller statistik på. Kan vara så, kan vara påhitt, kan vara ett drev, vad vet jag.
Men jag konstaterar att det sker även en övergrepp och våldtäkter i hemmen. I dom Svenska hemmen. Men då blir det en mycket känslig fråga helt plötsligt.

Oavsett så är det förjäkligt.

Men, vad är det som gör att det sällan, typ aldrig i flödet på Facebook, eller vid fikaborden diskuteras de kränkningar och sexuella övergreppen som sker i hemmen.
I den tillvaro som ska den tryggaste av alla världar för kvinnor och barn.
Om ni inte har gjort det förr, så gör det nu. Leta reda på TRESKABLINOLL på Facebook och instagram. Eller följ ”min berättelse”
Ta dej tid och läs vad som sker i hemmen. I varje klass säger statistiken att tre barn blir utsatta hemma. Av pappa, av bonuspappa, av brorsan, av morfar, av farfar, av farbror/morbror, av familjens bästa kompis, av kompisen, ibland är mamman eller kvinnan i huset med på det sjuka beteendet.
Det är så förbannat hemskt att man vill kräkas, inte av vinterkräksjukan utan av äckel och av förlusten av tron på människan, då främst män. Nej jag säger inte att alla män är pedofiler eller våldtäktsmän, men dom flesta pedofiler och våldtäktsmän är män. Äckliga sjuka män. Samt av och till även den äckliga mamman eller nära kvinnan

Små barn som i åratal blir utsatta av någon som anser sig ” stå dem nära”. Som är livrädda för att sova över, eller gå i säng på kvällen, åka på semester eller ha barnvakt. Livrädda för familjesammankomster och andra aktiviteter där dom tvingas möta dessa sjuka människor. Livrädda.

Kanske därför att det är så tyst i frågan. Tyst för att det är chefen, arbetskamraten, pappan, brorsan, kompisen, tränaren, morfar, farfar, farbror, morbror, familjens kompis eller kanske rent av är det Du själv som den där mannen. Det är klart att det då är tyst. För som sagt, tre barn i varje klass ….

#treskablinoll
#minberättelse

Jo , det är säkert någon som anser att jag dömer och har fördomar osv. Till er säger jag
God Jul

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.