Han ”feministen”

Expressens nättidning 15 maj 2021
”Feminismen är det skadligaste som hänt Svensk jämställdhet” säger Paolo Roberto i en tidningsintervju
Han säger även att han är ”feminist” men menar det som ett skämt.
Säger också att Svenska feminister inte har en korrekt verklighetsbeskrivning.

Skadligaste som hänt…!
Nej jag tror att det är betydligt mer skadligt för jämställdheten i Sverige att sådana som Ni får luft, och som tar sig rätten att köpa en annan människas kropp och bidra till att utarma den människans själ. Ni använder makt. Makt över en i de flesta fall ung tjej eller en kvinna. Som en ”förlåtande, förmildrande ursäkt” använder Ni pengar.

Undrar också vilken typ av feminister det är Han och andra anser vara ”skadliga” Är det Radikalfeministerna ? Liberalfeministerna? Socialistiska feminister ? För det kan väl inte vara de feminister som
har som målsättning att kvinnor ska ha samma rättigheter och möjligheter som män och som verkar för kvinnors politiska, ekonomiska och sociala rättigheter.

Fast det är klart att individer som är vana att utöva sin makt, oavsett om det är fysiskt, verbalt, ekonomiskt eller socialt kan komma att, eller uppenbarligen känner sig hotade när andra ”burrar” upp sig och börjar ta plats och ta delar av makten.
Klart man darrar och anser att det är ”farligt”

Han, säger att Han är feminist, men menar det som ett skämt. För det första är det ett dåligt skämt, men framförallt visar det på okunskap, så enkelt är det.
Tänker man fortfarande på feminister och deras metoder på 60 och 70 talet då har man missat poängen. De flesta av oss har bildat oss kunskap om dagens läge och gått vidare.
Sen påstår Han enligt artikeln i Expressen att Svenska feminister inte har en korrekt verklighetsbeskrivning.
Om det handlar om kritik mot Hans sexköp och den situationen så kan det ju vara sant. Det var Han och den Han utsatte som var i situationen. Men menar Han rent allmänt så skulle jag säga, att det är Han som ,och fler med honom som inte har en korrekt verklighetsbeskrivning.

Att ständigt vara tvåa i rättigheter, Att ha lägre lön, Att inte ha samma möjligheter. Att vara den som representerar det under representerade könet på arbetsplatsen, i styrelserummet. Att Jobba i en arbetsmiljö som är skapad av män för män. Att äga ordet som i rättssalar inte bedöms lika trovärdigt eller sant. Att vara den som ska stå ut med kladdande händer och sexuella trakasserier. Att bli utsatt för slag och övergrepp. Vara den som är rädd att vistas i samhället kvällstid med mera ,med mera. Det är verkligheten för många tjejer och kvinnor. Å den , den verkligheten är på riktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.