Hemligheten: att dricka sig mätt

Det som gäller är att dricka,  dricka och dricka.

Vätskan är nämligen a och o för kroppen. Ju rikligare mängd av vätska du intar desto bättre kommer du att må. Vätskan ersätter ju din vanliga matkonsumtion och ger dig energi.
Eftersom mindre energi går åt till matsmältning får organen i kroppen i stället tid att jobba med de slaggprodukter och rester som finns lagrade på olika ställen.

Kritikerna mot fastandet brukar hävda att det är farligt att lösgöra gamla inbäddade ämnen i kroppen. Jag tycker tvärtom, att det är bra att lösgöra dem och få ut dem ur kroppen i stället för att ha dem kvar.

Tänk dig en arbetsplats, där man inte hinner ta hand om allt material, utan samlar det på hög år efter år. Dår är det väl bättre att stanna till och jobba bort skiten under en tid.

För att kroppen ska klara av jobbet med att bearbeta slaggprodukterna behövs rikligt med vätska. Dricker du inte tillräckligt kan du lätt få huvudvärk. Då är det bästa att fylla på med ytterligare vätska. Du bör få i dig minst 2,5 – 3 liter om dagen,men du kan dricka hur mycket som helst.

Några glas vatten mättar mera än du tror! Du behöver inte gå hundrig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.