Smulan verkar ha blivit frälst

 Jag kan inte låta bli att lyfta fram det som signaturen Smulan skrev i en kommentar i går. Så här stod det:

"Hej alla!
Tänkte mig prova på detta också och se om jag klarar det. Eftersom jag aldrig gjort det tidigare så har jag inte så stora krav att jag ska gå hela vägen. Jag tar en dag i taget och är nu inne på min tredje dag. Har inte haft nån huvudvärk eller hungerkänsla alls. Jag tränar dessutom tyngdlyftning, löpning och innebandy så jag håller igång ganska så bra. Är ju f.d elitidrottare men inom andra sporter. Ska bli intressant se hur det hela kommer gå men än så har jag inte tappat i styrka eller kondition. Känner mig däremot betydligt lättare i kroppen.:-)

 

Fasta verkar passa Smulan perfekt! Det är väldigt olika hur en person klarar övergången till fasta. En del får fruktansvärda biverkningar som huvudvärk, illamående och trötthet. Andra märker inte av några negativa saker.

Jag brukar också klara övergångarna lindrigt, men en viktig sak är att man är disciplinerad och strikt följer rekommenderade drycker och mängd.  Det går inte att ta några genvägar eller fuska.

 

Jag kan tänka mig att fastan blir en så positiv upplevelse för Smulan att det blir ett  återkommande inslag. Kul att åtminstone en blivit "frälst", finns det fler?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.