Orange som en morot

Det finns en uppenbar risk att jag blir orange som en morot av allt karoten som finns i morötter, eftersom den juicen är en ständigt återkommande ingrediens. Faktum är att bajset brukar få en släng av morotsfärg under senare hälften av fastan. Det är viktigt att man går på toaletten varje dag och försöker hålla den delen i gång. Fast man inte äter finns det rester och slaggprodukter som ska ut.

Gick ner i motionsrummet på lunchen, styrketränade och sprang en kvart på löpbandet.  Det känns att man är lite mattare i musklerna, men så är det ju också åttonde dagen med ren fasta.

Till lunch 2 dl morotsjuice + 2 dl varmt vatten, 2 dl tranbärsjuice + 2 dl varmt vatten och på det 2 dl pepparmyntste. Summa  en liter. Godkänt.

5 kommentarer

  1. Nyfiken

    Hej funderar… får man dricka kaffe när man fastar? Och kan man byta ut morotsjuicen mot nått annat, för omväxlingens skull? Ska prova ditt tips med pressad vitlök i buljongen imorgon! Bra blogg!

  2. Roger

    Tjena! Jag frågar som Nyfiken över mig här? Får man dricka kaffe? Kaffe är en så stor del av min vardag nu så vet inte om jag skulle kunna klara två veckor utan kaffe? Om man inte får dricka kaffe? Varför?

  3. Tom Juslin

    Hej Roger och Nyfiken
    Nej, kaffe är inte att rekommendera. Magen har gått ner i viloläge och får en chock. Dessutom är risken stor att hungerskänslorna ökar.
    Försök utan. Lycka till!

  4. Jenny

    Hej! Du gör det verkligen bra som lyckas med den här fastan, själv skulle jag bara svimma av i brist på mat. En fråga bara; är det inte skadligt att styrketräna och fasta samtidigt? Alltså vad ger styrketräning för resultat om man inte fyller på med protein och kolhydrater? Trevlig blogg förresten!

  5. Tom Juslin

    Hej Jenny!
    Jag tycker det går bra att träna. Det motverkar att musklerna minskar under fastan, men jag tror inte man kan räkna med någon större muskeluppbyggnad. Träningen gör också att kroppens rening går fortfarande. Du svettas ut en del.
    Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.