Sista rycket

Nu börjar kroppen vara rejält utrensad, det känns. Körde för säkerhets skull en dos Glaubersalt till i kväll för att rensa tarmarna ordentligt. Kul eller? Not!

I övrigt kändes kvällen lite halvdeppig. Kanske mest för att man tänker på att en helg är i ankommande och vet att även denna kommer att präglas av juice, buljong och örtte. Men, nu är det inte många dagar kvar, så det gäller att stå ut. Det är sista rycket!

Kvällens middag: grönsaksbuljong, havstornsjuice och örtte.  

Katrinplommonjuice till kvällsfika.

5 kommentarer

  1. Smulan

    Hej! Nu tackar jag för mig och avbryter fastan för upptrappningen. Sju dagar har gått och för mig har det bara varit bra. Hade gärna kört hela vägen men behöver några dagar till upptrappning då jag ska resa iväg i jobbet och det jag jobbar med gör det för svårt att klara ordna det praktiska i fastan. Jag hade ju inte planerat att fasta utan ramlade in på det då jag läste tidningen på nätet. Har inte känt nån svårighet alls med fastan men heller ingen eufori, endast en lättnad i kropp och lugn i magen. Status Que skulle man kunna säga. Kommer helt klart göra om det här då jag ser det funkar.:-)

  2. Tom Juslin

    Hej Smulan!
    Kul att du ville testa fasta och att det blev en positiv upplevelse. Sju dagar är ju fantastiskt bra! Euforin innfinner sig kanske när du börjar äta igen och märker hur lätt det går att träna. Ha det gott.

  3. - Trollet -

    Kan helt tänka mig att man blir less på alla buljonger och juicer, men det gäller att se det POSITIVA i det. ATT man har klarat av det och ATT det börjar närma sig slutet. Oftast fastnar man lätt i allt man INTE får äta istället för att se det man FÅR äta / dricka.

    Ännu ett jättetack för att du delar med dig av din resa, det har inspererat många ser jag.

  4. Mats Rosin

    Hej Tom, kan inte nog imponeras av din beslutsamhet och uthållighet. Men: Skulle du klara detta även om du gick tungt kroppsarbete? Eller är fasta något som bara folk med skrivbordsjobb kan roa sig med?

  5. Tom Juslin

    Hej Mats!
    Jag vet inte om jag skulle ge mig in på och fasta samtidigt om jag hade ett tungt kroppsarbete. I så fall skulle jag nog passa in det på en vinter- eller vårledighet. För mig funkade det bra just nu eftersom jag visste att jag skulle köra intern utbildning och kunde vara stationär på redaktionen hela perioden.
    Ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.