Slutet gott :D

Amerkansk grillbuffé på jobbet och plötsligt känns fastan som en annan tidsepok. Mina kära arbetskamrater vill absolut att jag skall förmedla denna bild till er kära läsare för att visa en annan bild av fastefanatikern.

Verkligen sista steget i upptrappningen 🙂

Men de två veckor som gått efter fastan har jag i stort sett bara ätit fisk, kyckling, soppor och sallader. Har försökt hålla storleken på matportionerna nere. Från sista fastedagen till nu har vikten bara ökat 0,8 kg fast jag fyllt kroppen på nytt och välbefinnandet är fortsatt högt.

Jag är imponerad av alla som vågat testa att fasta och alla ni som fortfarande brottas med tanken.

Två veckors fasta gör att man kan slänga i sig en stor portion med grillade bisonoxbitar, ugnspotatis och bea-sås. Utan att ha alltför dåligt samvete.

Må väl!

En kommentar

  1. Ingen fasta för min del

    Att fasta innebär att kroppen går ned på snålförbränning, för att kunna överleva en svältperiod. När man sedan bryter fastan kommer kroppen panikartat att suga åt sig all form av energi den kan, som förberedelse för nästa eventuella svältperiod.

    Detta är en variant av jojobantning, som inte är bra för hälsan på något sätt överhuvudtaget.

    Lägg ned fastetankarna, ät normalt och rör på dig istället. Mycket bättre.

    Risken att den här bloggen oavsiktligt lockar ned någon i anorexiträsket är dessutom större än man kan tro, tyvärr, så var gärna försiktig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.