Nyårslöfte: att sluta äta

Ge dig själv ett dramatikst nyårslöfte: att sluta äta och börja dricka.

På måndag börjar jag nedtrappningen inför årets fasta. Personligen tycker jag det är ett bra sätt att börja det nya året på. Rensa bort gammal skit och få en fin nystart i livet.

Jag kör ett två veckor långt schema. Vill du hänga på? Enda som krävs är motivering och en vilja av stål. Att visa att du klarar av det stärker din mentala hälsa. Klart du fixar det.

Här kommer det schema jag följer. Det gäller att följa det stenhårt. Det går inte att fuska.

Skriv ut schemat och sätt det på kylskåpsdörren!

På måndag börjar nedtrappningen. Gott Nytt år – verkligen!

uploads/1549/files/fasta2.pdf

5 kommentarer

  1. Anna

    Jag hänger på, ska bli spännande o se om man har pondus att hålla sig ifrån alla gosaker man slänger i sig hela dagarna men jag är lite rädd att jag inte ska få i mig tillräckligt mke vätska då jag redan i dagsläget dricker dåligt!!!

  2. Tom Juslin

    Svar till Anna (2011-01-01 20:37)
    Hej Anna! Kul att du hänger på! Det är en utmaning, men känslan när man lyckas uppväger alla uppoffringar! Jag är vanligtvis också dålig på att få i mig tillräckligt med vätska (förutom kaffe), men under fastan går man ju ”på schema” och verkligen ser till att man dricker tillräckligt. Kör hårt, vi ska lyckas!

  3. Emma

    Hej Tom!

    Jag hänger också på, var sugen på att testa fasta och hittade din blogg i slutet av förra året. Har inhandlat förnödenheter och är laddad! Känner mig tyvärr redan lite små hungrig 🙂

  4. Tom Juslin

    Svar till Emma (2011-01-03 12:14)
    Hej Emma! Härligt! Visst är man lite småhungrig i början, jag tycker faktiskt nedtrappningsdagarna är mest plågsamma. När man väl kommit igång känns det bättre! Lycka till!

  5. Cosse

    Hej!
    skulle jag kunna få fasta schemat skickat till mig.jag har laddat hem den förr men nu går det inte och jag hittar inte den igen =/ skulle verkligen uppskatta det. tack!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.