Dags för två veckors fasta!

Ett nytt år och nya löften…

Har du lovat börja ett bättre och hälsosammare liv? Då kan du hänga med på en två veckors fasta! Jag kör nedtrappning i helgen och går över till ren fasta på måndag. Det är väl en god sak att ägna trettonhelgen till. Sedan kör jag – som alltid – tio dagars ren fasta.

Schemat som jag använt i trettio år ramlade tyvärr bort när VK bytte bloggsystem, men här kommer det igen!

Jag kommer varje dag att komma med tips och råd, svara på kommentarer och berättar hur jag mår och gör. Hör gärna av dig om du är ”på”.

 

Här hittar du fasteschemat

 

 

6 kommentarer

  1. Lisa

    Jag är på! 😀 Detta är fjärde gången jag följer din 10-dagars fasta och jag älskar den! Det är ett perfekt sätt att starta det nya året på och man behöver aldrig gå hungrig! Jag kör igång med nedtrappningen på måndag, då går det enklare att börja när man har jobbet att tänka på tycker jag! 😀

  2. Tom Juslin (inläggsförfattare)

    Härligt Lisa!
    Jag är imponerad och gillar att du gillar fastan! Jag har blivit beroende av att göra det. Kul att veta att det är fler som är på G!

  3. Pia

    Jag är också på =D! 4:e gången för mig med. Tycker det går lättare för varje gång. Jag har gjort bort nedtrappningen och är inne på andra fastedagen. Känns jättebra!/ Pia

    • Tom Juslin (inläggsförfattare)

      Både och. Köper du juicer ska du tänka på att de inte ska innehålla socker eller andra tillsatsämnen. Det är ju ganska skönt att också pressa själv. Ta inte enbart fruktjuicer utan även från rotfrukter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.