Inte bara jag, det märks

Det känns bra att det är många som är på hugget. Jag fick det här meddelandet av Lisa:

”Jag är på! :D Detta är fjärde gången jag följer din 10-dagars fasta och jag älskar den! Det är ett perfekt sätt att starta det nya året på och man behöver aldrig gå hungrig! Jag kör igång med nedtrappningen på måndag, då går det enklare att börja när man har jobbet att tänka på tycker jag!”

Jättekul!

Jo, så är det. Man väljer rätt tidpunkt själv. Att jag valde måndagen beror på att jag går på ett kvällspass då och det passade bäst för mig.  Du som vill veta mer om fastandet kan också gå tillbaka på mina fastor, framför allt 2010, då jag skrev ganska mycket. I fjol började jag fasta nån dag tidigare än tänkt eftersom jag jag fick kräksjuka och tyckte det var en bra eftersom kroppen bidrog med en del av rensningen, men det visade sig bli den tuffaste fastan jag haft hittills på 30 år. Så det tror jag att jag undviker, alltså att starta fastan om jag får magsjuka…

Jag ser också att mellan 50 och 100 om dagen varit inne och läst bloggen senaste halvåret, fast jag inte bloggat sedan i april. Helt otroligt! Tack alla som har eller vill upptäcka hur fantastiskt det är! Du kan om du vill!

2 kommentarer

  1. Birgit

    Jag hade inte tänkt fasta i år, men blev peppad av min kollega. Jag är nog inne på min 4:e gång och har kört efter ditt schema varje gång, för det är så enkelt att följa. Tycker din blogg är en riktig bra hjälp, så det är kul att du fortsätter. Ska bli kul att läsa dina inlägg i år. Jag kör nedtrappning imorgon, sen om det blir 8 eller 10 dagar ren fasta, det får jag se. Det är definitivt en bra start på året 🙂 Och det är lite av en ”mental” fasta också, man blir peppad av att man klarar av det, att motivationen finns!

  2. Tom Juslin (inläggsförfattare)

    Kul! 10 dagar ren fasta är tufft! Jag kommer också att köra kortare nedtrappning eftersom jag tycker att det är mera plågsamt att äta lite frukt än att inte äta alls! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.