Går bra också att jobba

Var ett tag orolig att det skulle bli en tung dag med första dagen med fasta och första dagen på jobbet efter helgerna, men det rullar på bra. Ingen känning av huvudvärks som man kan ha första dagarna, med så häller jag i mig rejält med vätska. Huvudvärken är ofta ett tecken på vätskebrist.

bild (4)Till middag blev det saltfattig grönsaksbuljong. Den är det vidrigaste med hela fastan, men ack så nyttig. Den innehåller en mängd spårämnen och mineraler som kroppen behöver. Det är bara att bita ihop. Jag brukar lätta upp den med lite vitlök, men avstod från det i dag.

 

 

 

5 kommentarer

  1. Birgit

    Buljongen är ju bäst. Det enda som smakar lite som mat 🙂 Första gången jag fastade gjorde jag egen buljong – det var en hit. Men nu var jag helt enkelt för lat.

    • Tom Juslin (inläggsförfattare)

      Hej Birgit. Tanken att göra egen har också slagit mig, men jag vet inte om jag skulle få den lika näringsrik. Jag försöker svälja och blunda 🙂

    • Tom Juslin (inläggsförfattare)

      Det är en saltfri grönsaksbuljong Herbamare, som jag har köpt på hälsokostaffär. Förr fanns det också saltfattig grönsaksbuljong i vanliga affärer, men jag har inte hittat det längre.
      man kan också göra ett eget avkok.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.