Jag gjorde middag till familjen

Eftersom jag kom hem mycket tidigare än sambon ställde jag mig och gjorde middag till familjen. Tycker jag absolut inte är några problem. Jag var på väg att stoppa en bit i munnen under fixet… av gammal vana, men däremot kände jag mig varken hungrig eller sugen på att käka.

Jag tog en omgång med glaubersalt (finns på hälsokostaffär) i går. Det är laxerande och man tar det för att ”rensa systemet”. Jag körde en omgång till i kväll för att få bort allt. Magen och tarmarna mår bäst av att vara helt tomma. Då får juicerna och vattnet en sköljande effekt.

Till middag blev det grönsaksbuljong, apelsinjuice och örtte. Jag kör oftast kamomillte på kvällen. Det är rogivande, speciellt innan läggdags, fast det är det inte ännu.

Är förvånad att jag inte haft nån huvudvärk alls i dag. Jag brukar ha känning av det andra dagen och avhjälper det med att vräka på mera vätska. Huvudvärken beror oftast på vätskebrist, men i dag har jag varit väldigt duktig på att dricka. Jag har haft en mugg örtte stående mest hela dagen på skrivbordet. Det funkar ju om man har ett sånt jobb och inte är på språng.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.