Dag 1: Ingen pizza för mig!

Nytt år och nu är jag i gång med inledningen av fastan. Jag kommer att köra en kort nedtrappning, eftersom jag vet att kroppen klarar av det. Jag tog min sista kopp kaffe i morse. Kaffet är det som jag minst av allt brukar sakna, men jag har aldrig varit någon stordrickare.

Jag vet att de som är storkonsumenter av kaffe också ofta får mycket huvudvärk på grund av kaffeabstinensen.

I dag körde jag sallad och frukter fram till klockan sex i kväll och går sedan över till juicer. Det som står på menyn i kväll är tomatjuice, äppeljuise och mintte. Detta samtidigt som jag vet att många svenskar frossar i en pizza. Nydagen är ju den största pizzadagen på året.

Det är klart att det känns i kroppen redan nu att matintaget upphört och vemodigt psykiskt att veta det inte blir nån mat på två veckor. Men det känns oerhört skönt redan nu att inse att fastan har börjat och jag känner mig jättetaggad! Att jag samtidigt i dag gör mitt sista helgpass bidrar till att humöret är på topp.

Tveka inte. Ta steget mot två spännande veckor och friskare kropp!

2 kommentarer

  1. Björn

    Kroppen är rolig, om man utesluter kolhydrater så går man ned i vikt. Utesluter man allt annat och dricker bara juice (nästan bara kolhydrater) så går man också ned i vikt.

    Annars lite stötande att journalisterna fortsätter sprida reklam vidare utan att kolla upp det. Pizzatraditionen är skapad av ett företag som ville göra lite reklam för sin affärsidé för inte så länge sedan. Innan dess var det ingen tradition att köpa pizza på nyårsdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.