Dag 17: Första festmåltiden
Nu trappar jag upp mer och mer…
I morse körde mina vanliga juicer av morötter, granatäppel och apelsin. Sedan byggde jag på med ett stort glas hälsoyoghurt. Det är bra att få tillbaka en del av bakteroefloran i magsäcken.
Till lunch, vid 14-tiden före jag for till jobbet, blev det en riktig festmåltid med tonfisk, keso, spenat, körsbärstomater, lite riven ingefära och en halv, kokt potatis. Till det lite apelsinsjuice.
Mums! Det är märkligt att man kan bli proppmätt av sån liten mängd, men när magsäcken har krympts i 17 dagar behövs inte så mycket för att fylla den.
I kväll har jag kört vanliga juicer igen och byggt på med en del frukt.
Nu känns det som att magen börjar vakna till liv igen och jag känner verkligen hur krafterna i kroppen återvänder. Inte för att jag känt mig svag under fastan, jag har ju till och med tränat, men det är nu man brukar få kick nummer två.
Senaste kommentarerna