Jasmine, London

Vår guidade tågtur går vidare?

Och på er högra sida ser ni en boendesituation.
Ja, det finns mycket att upptäcka på disneytåget så vi kan ju börja här.

Parisiska bostäder är ju kända för att vara små. 30 kvadratmeter på en familj är nog inte alls ovanligt. Så jag förväntade mig något lite mindre än det jag fick när jag kom hit. Däremot förväntade jag mig inte vakter, taggtråd och fettinsmörjda stängsel för att hålla ickeresidenter på avstånd. De flesta här tycker att det är normalt. Det tycker inte en svensk? När jag fick besök av bilresande vänner hemifrån körde dom fram till porten, drog fram smilet och bad vakten att "öppna så äru snäll". Vakten skrattade.

Bor alltså ihop med massvis med ungdomar från hela världen på inhägnat område. Det är alltid spännande. Finns alltid någon att umgås med eller någon ny maträtt som lagas som aldrig har luktats förr.
I min lägenhet är vi 4st. Jag har bott ihop med många olika männsikor under min tid här.

1. En finsk kvinna på 28, förlovad, helt utan medkänsla för andra människor, ägde inga som helst städfärdigheter och hon tände eld på köket.

2. En skotska på 22 som fortfarande älskar Backstreet Boys. Ja minns ni dom? Dom var poppis när jag var 10. Det beställs nyckelringar med backstreet boys och hon är med i idolklubben. Också en stor idol av simba från lejonkungen. Vi snackar mjukisdjurssimba i allt från människostorlek till nyckelringsstorlek.

3. En tyska som har samlat 1 års soppåsar på balkongen.

4. En italienska som älskar att städa. Hon omarrangerade min rena disk.

5. En belgisk brud som precis flyttat in. Har inget att säga om det.

I mitt hushåll blomstrar den svenska traditionen. Tyska flaggor på väggarna men falukorv och lingonsylt i kylskåpet. Adam Tensta spelas och dansas till glatt i mitt rum och jag avgudar att kunna se svensk tv från svts internetsida. Morgonsoffans nightvision är min favorit!
"Jag käänne en kyyle i rumme" AAAHAHA!
Och kyligt var det här också. Frost ute i morse igen. Där ser ni, lika kallt utanför Paris som hemma.
5 grader på morgonen och blygsamma 13 när solen är framme. Fubbigt va?

Vi dröjer inte längre kvar här utan åker vidare. Tuff tuff tuff tuff tuff tuff
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.