Jasmine, London

Min ri(ä)ddare i nöden!

Kära IKEA som himlen bär
Se till mig som liten är
Var jag mig i världen vänder
Står min lycka i IKEAS händer
Lyckan kommer, lyckan går
Du förbliver hoppet vår
Armatur!

Idag var det en passagerarolycka på en tågstation mitt emellan paris och disney.
En tågresa som skulle gått på 40 slutade på 2 timmar.

3 stationer efter paris stog tåget still och längre gick det inte att komma uppenbarligen.
Då kom räddaren i nöden. 370 färggranna sidor med vägbeskrivningar i slutet: IKEA katalogen.

Eftersom jag har besökt IKEA 2 timmar om dan i genomsnitt så är jag välbekant med miljön runt i kring och insåg fort hur jag skulle ta mig vidare. Utan att få panik, som 90% av passagerarna som skrek ut svordomar och trakasserade de anställd, tog jag luuuugnt ett annat tåg som går till IKEA, för att ta bussen till tågstationen jag brukar åka från, för att ta tåget därifrån hem.

Fan vilken globertrotter man här. Här snackar vi inte vanlig turistinvandrare utan tvättäkta förortstjej som smälter in som vilken fransyska som helt, som smidigt tacklar sig förbi hinder och slingrar sig kring tåg och skit. Jag är så jävla haj! IKEA är min religion!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.