Jasmine, London

Mot evigheten och vidare..

..sa Buzz Lightyear varje gång han skulle flyga. Och varje gång krashade han. Lite så har jag känt mig på sistone. Men det finns moment då jag flyger också. Här kommer det.

Kära dagbok,
Ibland blir Disneybubblan bra tät. Disneyfester med tema "disney prinssesor" eller varför inte vara rebellisk och gå på "disney gone trash" festen? Kom som snövit kokain eller musse dick. Ahaha, så roligt man kan ha i äkta disney anda. NEJ TACK!
Min flytt till Paris om 2 dagar känns väldigt välkommet.

Men det finns små fina moment av frihet också. Mina lediga dagar. Sist åkte jag och Mr man till slottet i Versailles. Fick guidad tur runt versailles kvarter där mr man är uppväxt. Fiiiina områden. Där upptäckte jag att ett hus kan kosta 17 miljoner, och det är ute på vyschan! Som att köpa finhus i norsjö.

Och så till slottet. Skinande väder och vacker kör i bakgrunden, men vilket språk sjunger dom på? JO svenska! Fallerallanrej, en musikklass på klassresa. Hupp!
Sen när vi insåg att det var 2 timmars kö till slottet tog vi en tur i trädgården i 5 timmar.
OJ så vackert! Fontäner i kinesisk stil, stenstatyer överallt, milslång anlagd damm och en labyrint att tappa bort sig i.
Sevärt in deedi!

Och så för en vecka sen kom min pappa-familj och hälsade på mig. Då är allt annat som bortfluget. Mina arbetsdagar springer iväg på rosa fluffiga sockervadds-moln, och alla tankar upptas av kärlek och värme och bekvämlighet.

Tacka vet jag dom små momenten då jag flyger!

Frihet åt er alla, vandra i fred.
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.