Jasmine, London

Pisslukten i hemmet?

Ja.
Jag har post i brevlådan. "Den 20 oktober kl 9 kommer vi och fortsätter arbetet i ditt badrum." Vadå fortsätter tänkte jag?

Öppnar dörren och det luktar mystiskt. Lacknafta och piss. Eller kiss.
Tänkte att det kanske var någon granne? Vi har bra tunna väggar här.

Så går jag in i badrummet. Och då förstår jag vad dom menar med "fortsätter". Dom har tydligen arbetat i mitt badrum idag utan att förvarna mig. Som present har dom lämnat mina shampooflaskor trasiga och rinnandes ut över hela golvet, samt kiss i toalettstolen, utan toalettpapper i. Någon äckelkarl har gått in i min lägenhet, gojjat runt och kissat med sin bara kuk, utan att torka sig utan förmodligen skakat av sig över min toalettstol och mitt golv, utan minsta tanke på att ens spola!

Jag har lust att skrika vääääääääääääääääääldigt högt med falsettröst och slita av mitt hår!

Det är dagens status! Skriksugen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.