Jasmine, London

Curry Curry!

 

Skulle kunna va vad jag har i lunchlådan men det är inte sant. Det är så spanjorer pratar. Curry curry curry! Skriker dom åt sina barn som indier som ser resväskor. (Den var ovanligt långsökt.)

 

 

Det betyder ”skynda dig”, curry curry.

 

Jag lär mig massor om spanjorer av att jobba på disney.

Inte nog med att jag kan säga OLLA! med väldigt irriterande röst, jag vet också när de har skollov, att ungarna kommer i målbrottet i 2års åldern, att de inte pratar engelska och att det inte går att resonera med dom.

 

Jag har också hört att dom är jättetrevliga i Spanien, men den trevligheten lämnar dom då långt utanför Disney.

Du kan säga ”spanjor” till vem som helst som jobbar i parken och dom ryser av obehag.

 

Så märker du att det är en spanjorunge du har att göra med:

 

Situation 1:

Alla barn väntar fint med sina föräldrar på sin tur att få träffa Musse pigg. Från ingenstans kommer ett föräldralöst barn, knuffar omkull alla andra ungar, förstör någon annans foto genom att ställa sig mitt i bilden för att sedan nypa Musses arm, väldigt hårt, ända tills Musse tittar på honom.

 

Situation 2:

Alla barn väntar fint med sina föräldrar. Så ser SpanjorsMorsan Musse, knuffar omkull alla andra ungar och föräldrar, lyfter bort ungen som Musse tar kort med för att klämma in sin egen unge istället. På vägen tillbaka reagerar någon engelsk morsa som snällt väntat i 20 minuter med att nästan ge kvinnan en örfil. SpanjorsMorsan skriker något som ingen förstår och går iväg flyförbannad!?

 

Situation 3:

Plötsligt är det ungar överallt, som ett stort hav av barn! Musse kan inte röra sig någonstans. Om han ens vrider på huvudet knockar han ner 5 ungar till marken. TADA! En spansk gruppsemester!

Barnen lyssnar inte när man ber dom att backa. Dom flyttar inte på sig när du luftpuffar dom bak. Dom flyttar inte på sig om du så puffar på dom för att backa.

 

En spansk unge blir hellre omkullknuffad än att backa.

Det är då man ger upp. Jag är inte redo att skada barn än.

 

Jag ska skriva upp det i min almanacka så att jag är säker på att jag inte glömmer bort det tills imorn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.