Jasmine, London

Jag och Ellinor är överens.

Det är något med ljuset i Paris.
Hela dagen har spenderats bland blommor och blad. I samma trädgård där jag igår såg en klass med småbarn sittandes på grusgången medans de målande av blommorna. Flytungar!

Innan jag kom till parken gick jag förbi boulangeriet för ännu en frukostbulle. Och jag fick bagarpojkarn på 20 år att fnissa som små ungar! Jag var tydligen "trop belle" och det levde jag på resten av dan. Sket i att kamma håret och gick ut osminkad. Jag är ju ändå trop belle…

Väl i parken läste jag ut boken och har redan kommit på vem jag ska skicka den vidare till. Den ska bli en sliten present.

Hann trycka lite panda och lite historia också. Och fick chansen att se Paris byta om till kvällsol.


För er som inte förstår franska så öppnades detta zoo 1794 och är det nästa äldsta på jorden!! Lite coolt ändå!


Magnifikt! Drömlikt!
Och det som sticker upp där är moskén, med sin ljuvliga uteservering, som ligger bakom trädgården.

4 kommentarer

 1. Ellinor

  Idag har jag spenderat en av de bästa eftermiddagarna i Paris sedan jag kom hit (bortsett dem med dig så klart). Det var helt fantastiskt och jag slutar aldrig att förundras över denna vackra stad. Det är magiskt!

  Ha nu en kul kväll (jag laddar för nästa vecka – fyra dagar helt ledigt!) så kan vi kanske ses i morgon? Står i valet och kvalet mellan kyrkogård, loppis eller Montmartre…får kanske bli lite av allt.

  Kram

 2. P

  Tjo!
  Har precis läst det sista, eller snarare, det nyaste bloginlägget och måste bara säga att jag älskar din blog! Du verkar vara en skitrolig människa =)
  Glad att jag snubblade in här och skriv på bara så läser jag!

 3. Jasmine Franchey

  Svar till P (2010-10-09 23:28)
  Jag tackar ödmjukast!
  Och får jag bestämma själv då skulle jag (inte lika ömjukt) säga att jag är en skitrolig människa 😉
  Roligt att du är intresserad av mig…och trevlig läsning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.