Jasmine, London

Men jag tror på oss!

Nu är det ju redan "i övermorn" hos oss båda…

En månad har sprungit förbi…somliga skulle säga att nån har hustlat den.
Tyvärr har jag inte många bildbevis på att min senaste månad verkligen hänt.

Även fast jag lovade att gå vidare så fort det känns fel är jag kvar på ett jobb som nu är "det tjatiga dag in och dag ut jobbet ". Det som bara blivit oerhört ostimulerande. GE MIG ÄVENTYR!!! ELLER ANSVAR!!!
På jobbets pluslista ligger min betalda semester i GOumeå!
Där man kan vara sig själv ,och alla andra också, för en stund.
Inga överraskningar, bara trygghet och gosehet och roliga vänners sällskap.
Tack för staden som går så försiktigt att den nästan står still!
Den ligger någon gammeldags charm i det…typ som årets julkalender.

Tillbaka på Londonplan har senaste tiden mest fokuserats på juletid.
Den där man hatar och älskar.
Vi spenderade 7 timmar och för mycket pengar på IKEA för att få till det riktiga myspyset och kamma noll på pepparkakor.
(IKEAs citruspepparkaka är inte acceptabel)

Man förstår inte hur udda traditioner är innan någon annan som inte vet om dom kommenterar dom..

"Har ni hängt apelsiner i fönstret? Varför?! Och vad är det som luktar i kylskåpet?"
"Det är kantareller [cuntarellör]…i mean chantarells."
"Så ni hänger apelsin i fönstret och svamp i kylen? Vad har ni hängt i badrummet då? Fisk?"Förutom att låtsas att röd är vår favoritfärg och att kulor är lika dekorativt som maria montazamis tofsar. Eller…"Tassels. Tofsar tycker jag låter lite tofsigt men tassels låter mer elegant"
Så har vi även bakat mjuka pepparkakor och lyckats sätta ugnen i brand under ett lusselängdsbak som följde Underbaraclaras recept. Sket i att rosta mandlarna men kan säga att dom hade en lätt rökt smak ändå!..eller har. Den är inte riktigt uppäten än.

Och så ska man ju hinna med den löjliga julshoppingen. Det där som gör mig äcklad och varm inuti samtidigt.
Det drogs iväg till stratford citys enorma köpcenter med 235 affärer. Något för alla.
Där träffade jag Dr Who för andra gången.

Han lyckas alltid hitta mig. Kanske är jag en alien.

Här berättar dom att dom vill spela in nästa julavsnitt i Lappland.
Jag hoppade och skrek att jag i princip är därifrån!! Så då drog dom upp mig på scenen där jag fick sitta resten av intervjun, omfamnad av Dr Who himself.
Starstruck? Nej. Men han har nånting den där mannen. Dragningskraft.
Faaaasst….det där hände ju int

Julshoppingen fortsatte i finfina Covent Garden,

Och så tittade vi avundsjukt på alla som åkte skridskor i en perfekt ring, precis som på film, vid somerset house. Det står på "att göra" listan.

I skrivande stund känner jag luciafirandeavund. Och så mulittaskar jag, Det ska skickas födelsedagspresent till lillsklutten, samtidigt måste jag få redan på varför min telefonräkning är så hög, helst skulle jag vilja kissa och äta också, sen så borde jag nog kolla om det finns flygbiljetter för att åka hem över jul, och så nynnar jag såklart på den här mannen:

Han får vara min röst för den här julen.
Jag tror inte på så mycket. Men jag tror på oss…
Och jag tror att jag missade en fruktansvärt bra konsert!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.