Hjälp Håkan Juholt

Klart vi ska arbeta i vårt anletes svett och betala boende för Juholt och hans familj liksom vi betalat för (s) toppars vanor före honom. Solidaritet heter det väl på skatte- och ansvarssmitarspråk? Jag tycker att det här fått allt för stora proportioner, precis som om det vore något nytt. Det är väl därför mediadrevet är som galna nu, de är ute efter nyheter? Nä nu glömmer vi det här, vi sopar det under mattan. En partiledare som representerar folket skall väl vara just folklig? Nu när det visar sig att han är lika genomrutten som alla vi andra då blir det liv i lådan. Nä, nu har jag inte tid att skriva längre skall iväg och jobba natt så socialdemokratin går runt, för vi klarar väl oss inte utan dem?

Etiketter: , , , , , , ,

7 kommentarer

 1. Job

  Fuskande politiker tar jag avstånd ifrån.

  men…

  …de fattiga är snart de enda som inte flyttar sina pengar till utlandet.

 2. Marianne Johansson Bygget Mosekälla

  Ja, jobba på du för det är nog inte bara de socialdemokratiska topparnas bostäder du ska bidra till, det är nog även övriga partitoppar inklusive regeringens!

 3. John

  Jävla Skit- VK som utger sig för att vara Moralkärring för kommentarerna man skriver , Yttrandefriheten vad är den värd ? Nada .

 4. Jimmy Lindberg

  Svar till Job (2011-10-12 11:49)
  andelen som numera flyttar sina pengar till utlandet är försvinnande liten. Den har minskat sedan den var rekordstor i och med Kjell olof Feldts bankskatt som gjorde att pengarna flyttades ut ur landet. Ett misstag EU nu verkar villiga att göra om.

 5. Jimmy Lindberg

  Svar till Marianne Johansson Bygget Mosekälla (2011-10-13 09:28)
  Jag har inget emot att våra folkvalda ska ges tillfälle till dubbelt boende nära riksdagen, men vi skattebetalare ska inte betala för deras anhöriga. De folkvaldas räkmacka måste dock kringskäras. Deras förmåner retar allt för många hårt arbetande människor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.