Lapplandsupproret

Bra att folk börjar sluta upp bakom Doroteainitiativet. Jag tycker att vi bör ena och organisera denna stora del av landet som avfolkas. Sjukvården är frågan som väckte inlandets vrede, i människor som annars tiger och låter det bero. Vad ska vi göra av detta? Hur kan vi effektivt påverka den regionalpolitik som förs och förts? Vad vill Lapplandsupproret uppnå i bred bemärkelse?

Ska klargöras att uppror i ordets rätta bemärkelse är straffbart tillsammans med högförräderi. Det är snarare historien än juridiken som på längre sikt avgör om upproret var berättigat eller ej. Här förekommer inte vapen och inte sten.

Etiketter: , , , , ,

En kommentar

  1. Lillo

    Ovanligt lovvärt initiativ, det är bara EN sak jag inte fattar!

    Varför blanda in EU??!! De har ju ingen beslutanderätt HÄR. Det är ju en NATIONELL fråga som Sverige har hand om.

    Nej, pressa istället de som pressas bör: d v s sossarna i Västerbotten!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.