Steg 2

Det verkar som jag missat att berätta min huvudsakliga syssla.

Jag har 7 veckor kvar innan jag får min examen på lärarutbildningen. Därför gör jag bara 2 saker på dagarna, examensarbete och vikarierar i skolan.

Det har blivit mycket vikariat då antalet vikarier är mycket begränsat. Så därför har jag nog jobbat 60% mot en heltid under denna period.

Men idag går jag in i steg 2 på examensarbetet, datainsamlande. Min supersnygga enkät kommer att hamna på många köksbord i helgen och ännu fler nästa vecka. Sen ska jag störa ett antal lärare och ha snabba samtal om miniräknarens roll i matematikundervisningen. Nu känns det som jag är igång.

Steg 3 ska jag börja nosa på i eftermiddag, själva skrivandet. Då börjar jag fylla alla kategorier som ska finnas i ett sånt här vetenskapligt papper. Bakgrund, inledning, syfte, slutsats och källor. Allt för att få godkänt på formalian och för att binda det vetenskapliga till mina resultat.

Så njutningen är total….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.