Så var julen slut…

Jag har inte bloggat på många dagar för nu har jag njutit av en riktig jul

Trots att vi inte hann göra all julstädning och körde med ett osvenskt och slimmat julbord, så är det här den bästa julen på länge. Jag har firat med min egen familj, och bara med den. Det var så skönt att kunna göra allt utan att sätta foten utanför dörren. Sätta på sig de bekväma kläderna och sätta sig till bords. Låta barnen ha pyjamas på sig och sen delades julklapparna ut och från den yngsta så öppnades julklapparna. Det har varit en ren njutning.

JULTIPS 1. skaffa ett singstar. Vi har sjungit och sjungit, så att den redan förkylningsrossliga rösten har helt gått genom taket. Jag har tagit toner som jag inte trodde fanns, och troligen finns de inte heller. Men nu anser PS2:an att jag är lovande.

JULTIPS 2. släng klockan. Jag hängde av mig min klocka när barnen badades på julaftonen och först ikväll tog jag på mig den. Den och min mobil har absolut inte funnits i mitt liv och man har verkligen varvat ner.

Så man är tillbaka i bloggvärlden och nu ska man stressa upp sig innan nyårsaftonen.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.