Etapp 2

Efter julmat, julgodis och klappar, så har jag haft nog av julefrid. Dags att ta tag i examensarbetet.

Idag har jag satt mig ner och börjat läsa vad jag skrivit och strukturera mina enkätsvar. Nu ska man göra något av den och skriva hur man gjorde. Detta är ju en kvantitativ undersökning med år 5:or på de största grundskolorna i Lycksele, Forsdala och Norräng.

Hoppas att även lärarna ska svara, men det kanske jag får ringa och pusha lite för. Jag vill så gärna visa hur miniräknaren förs in i grundskoleelevernas vardag. Hittade också ett fantastiskt program som kommer att underlätta mitt arbete med svaren och diagrammen som visar hur det gick.

Men nu är klockan mycket så jag får fortsätta imorgon eller idag om man ska vara noga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.