Avslappning i de högre divisionerna

Det här är ett minne från tider som flytt….

Nu har man kommit upp för att ta andan i sitt avslappnande. Nu ska man bland annat skriva rapporter om Ferieskolan, sätta restaurangmenyer, fixa Laxen Tyko gissningslappar, blogga på VK.se och så vidare. För att sen på fredagen återvända till den rena formen av avkoppling som en by utanför Dorotea kan ge.

Då kan man fixa småaborrar på bryggan hela dagen med sina två yngsta. De har börjat fiska nästan dygnet runt, och samlar aborrarna i två hinkar. De som är för små (som åker tillbaka när vi slutar) och de som är stora (som gammelmorbror Rolf ska röka).

Sen har mina småttingar en av sina tremeningar på besök där, så min minsta (7år) har lagt sig till med en blandning av norrländska och skånska. Det är riktigt roligt att höra alla skånska diftonger i de norländska fraserna.

Sen ska man ju inte glömma den sista travdagen på Hotingtravet. Där kommer det att delas ut stora pengar, det vet jag och jag kommer att ha fickorna fulla. Varför skulle man inte chansa på 3:an i loppet 4:a. Den kommer säkert att ha bra odds.

Nä, nu måste jag jobba en stund innan dagen är till ända, och imorg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.