Allifjantpartiet (KD) måste reparera vad man sabbat !!!!

Förra valet gav Allifjantpartierna att de var samkörda och hade ett gemensamt mål. Nu när det är dags för nästa val och då får dessa partier problem med att göra gemensamma satsningar.

(KD) som är lillebrorsan i gänget. En kul kille som man måste ta med men som ingen ids lyssna på. Han tycker själv det är kul att få leka med de stora barnen.

Deras stora vallöften var huvudsakligen två områden, bensinskatten och äldreomsorgen.

Bensinskattesänkningen övergav de bara några minuter efter valdagen. De stora barnen talade om för lillebror att det finns en plan varför man måste öka bensinskatten. Stora (M) killen sa bland annat, att om vi ska kunna sänka skatten för hans kompisar så måste vi få in pengar frän andra håll. Därför fick (KD) snällt krypa till k…….. och ställa upp på en av största bensinskatteökningar sedan momsen på drivmedel.

Äldreomsorgen var nog ändå deras hjärtefråga. Där har de totalt misslyckats genom att alla skattesänkningar och jobbavdrag har undantagits just de äldre. De som byggde landet och har betalat för vårt välstånd, ska återigen dra lasset. Återigen har lillebror fått veta av storkillen (M) att dessa människor jobbar ju inte, så därför ska de inte belönas. Låt dem få mindre och mindre i plånboken, så kommer fler och fler av dem att bli mer ineffektiva, och då hörs de inte så mycket sen. Därför fick (KD) snällt krypa till k…… och låta sina huvudsakliga väljare betala för festen på Rosenbad.

Så (KD) lovade bensinskattesänkning, och det fick vi inte. De lovade att de äldre skulle få det bättre, och det fick de inte heller…

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.