Ska min skola stympas…

Nu kan jag inte längre vara tyst !!!

RÖR INTE MIN SKOLA !

Nu börjar de ryktas om Forsdalaskolan ska rädda Lycksele Kommuns ekonomi. För trots att fakta säger motsatsen så har fakta ingen chans, och frågorna haglar över de åtgärder som görs…

Först så klarar Kultur och utbildningsnämnden sin budget bäst av alla nämnder i en kommun som inte klarar sin ekonomi. Varför ska de spara mer trots att de andra nämnderna inte gör det?

Sedan så kostar eleverna på Forsdalaskolan nästan minst i kommunen att utbilda. Varför ska man ta beslut som gör att kostnaderna för skolan ökar?

Så idag, imorgon och i framtiden följer jag mina barn till skolan och vet att jag kommer att fortsätta följa dem många år till. Jag vet även att den personal som har hand om utbildningen av dem kommer att ge dem de bästa de kan.

Och jag vill inte spara på de andra skolorna. För det ena utesluter inte det andra, det vet de som jobbar i de andra skolorna. Så låt oss slippa en diskussion när vi sätter den ena skolan mot den andra. Så låt oss alla använda den enkla sloganen:

RÖR INTE MIN SKOLA !

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Villgott

    Ni gör ett bra arbete på Forsdala och jag hoppas att ni får fortsätta att göra det på det sätt ni gjort det under de gågna åren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.