Förlåt overksamheten !

Nu har det gått en månad sen senaste bloggen men det har varit en hektisk tid och tiden har inte räckt till. Så bl.a. ni elever på Forsdalaskolan som vill kommentera mina bloggar här kommer en ny.

Tiden har gått till följande:

Det vanliga skolarbetet. Nu vankas sista terminen för mina nior och jag kan skämta om många saker, men när de frågar om deras framtide skolval, så skämtar jag aldrig. Jag minns vad mina egna föräldrar gjorde för ganska exakt 30 år sen i dessa tider. De frågade ofta och engagerade sig i mina gymnasieval, men jag fick bestämma själv vilken linje jag skulle gå. Detta hoppas jag att dagens föräldrar gör. Föräldrar är viktiga vid detta val men det är eleven som ska gå och klara det val han/hon gör. Stöd därför och låt inte era "klokheter" stå ivägen för deras intresse.

Musikalen. Så var det som bekant dags för "HELP" – den tionde musikalen som niorna i kommunen genomför. Jag är ansvarig för en av grupperna som bl.a. ska videofilma hela musikalen för framtiden. Och från och med nästa vecka kommer det att vara mer och mer tid som går till detta. Så onsdag och torsdag kväll vecka 7 finns det utrymme för er alla att se vad de åstadkommit. Skoleleverna kommer att få se den på dagtid vecka 7.

Provvalet för MP Västerbotten. Det har varit att skapa och förse kansliet i Umeå med alla nomineringar för att sen medlemmarna ska kunna i hemmets vrå rangordna dem och skicka till oss. Nu i helgen sammanställde vi provvalsresultatet och nu kommer vi i valberedningen att sammanställa och framlägga vårt förslag till Distriktsstyrelsen. Men redan nu kan jag nog säga att Miljöpartiet i Västerbotten har det starkaste lag som vi någonsin har haft. Så vi kommer att fylla alla förväntningar som valprognoserna redan idag visar.

Så till slut ska jag även lägga ett litet vallöfte eller nyårslöfte:

Det ska bloggas mer 2010…

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.