Det går inte att förklara…

För två helger sen fick jag en nostalgitripp utanför det vanliga. Det var TV-sporten som skickade OS-minnen och nu var tiden kommen för den största av dem alla, Ingemar Stenmark. Han var och är fortfarande en både tystlåten och klok man. Han sa en gång i en intervju detta berömda citat:
– Det går int å förklara för nån som int begrip.

Min blogg den 1/1 2010 har fått många svar både här och på gatan, men det har blivit två grupper av svar, de som begriper och de som inte gör det.

De som begrep mitt inlägg förstod att jag inte lovade själv, utan vad val-verkligheten är. Inget av partierna i Lycksele kommer att lägga ner några skolor i år. Då kommer väljarna att komma ihåg detta på valdagen. Att Johan Skyttes väljarna kommer att välja bort (s) kommer de att ta igen genom att Furuvik "räddades".

Miljöpartiet de Gröna skulle ha återremitterat hela ärendet om skolnedläggning. Det fanns ingen och finns ingen plan för framtidens skola och vi föreslår fortfarande att Finnbacken ska läggas ner och 3 F-9 skolor ska inrättas i Lycksele. Planen fanns innan valet 2006 och den står kvar.

De som inte begrep att detta inte var sköna vallöften från mig, här är ett vallöfte från mig:
– Om du är nöjd med dagens politik välj samma som 2006, men om du vill ha förändring – välj Miljöpartiet de Gröna den 19 september. Vi är alternativet till dagens politik.

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.