Jag bjuder på en lektion, Reinfeldt !

Hur ska jag som matematiklärare kunna förklara för elever att vara noga med fakta när det visar sig att vår "käre" statsminister inte klarar av att bolla med siffrorna.

Och vilken miss sen, drygt 100.000 fel om hur många som trots alla fantastiska satsningar på arbete är arbetslösa. Men så ser väl "Allifjanten" på det faktum att en del blir permitterad när VD:arna ska ha sina bonusar.

Så mina kära medmänniskor i Landet Blågult, låt oss ta varandra i hand och sen värma upp detta kyliga klimat. För i politiken idag råder ingen växthuseffekt, utan mer av Orups kloka ord:

– Stockholm har blivit kallt….

 Och Fredde Blå, jag bjuder på en matematiklektion om positionssytemet.

           1     Ett
         10     Tio
       100     Hundra
    1.000    Tusen
  10.000    Tiotusen
100.000    Hundratusen

Miljöpartiet de Gröna vill ge tillbaka alla människor deras värde. De ska aldrig behöva ha politiker som dömer dem utifrån vad de kan eller inte kan..

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. AM

    Lite märkligt sätt att värna alla människors värde med uttryck som allifjant och liknande. Om inte du dömer i dina uttryck om politiker i olika sammanhang så vet jag inte hur du definierar detta. Det kan möjligen vara/bli så att du själv bedöms som något liknande med dina uttryck.

  2. Torleif

    håller helt med den andra komentören och vad menar du med allifjant är alla vi som stödjer dessa partin fjantar? fundera på det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.