Dag 4 i Klankeborg

Ugglehuset ska kanske läggas ner         

Så var jag, Uppfinnar-Kaian tillbaka och njuter av att dagarna går på Klankeborgs enda Ä-F (ägg – flygfä) skola (Kungsfiskaren). Jobbet med trickflygningsråd till flygfäna har fått en annan inriktning. Vi är idag den största skolan i Klankeborg, men nu ska den gamla ”Ugglehuset” att läggas ner. Det innebär att vi kommer att bli närmare 300 ägg till flygfän som vi ska klara av att lära inför det stora hoppet. Med hotet om att tilläggsholkarna ska försvinna innebär det att det kommer att bli höns-tätt hos oss. Men som ansvarstagande flyglärare ska det nog fixa sig. Vi får väl avsätta våra egna planeringspinnar för framtidens konstflygare.

Jag såg även på bildlänkaren att Lillan och Mortimer är helt överrens. Vad som var frågan var dock väldigt svår att förstå, men då är jag bara en enkel uppfinnar-Kaia. Så jag uppfann och tillverkade en maskin som kan skapa frågor.  Den tar svaren och skapar passande frågor till dessa. Då blir det mycket enklare att förstå vad alla svaren betyder. Så när jag tog svaret att de var överrens om saker, så blev svaret inte så enkelt att förstå som var tänkt. För ut kom tusentals frågor som de var överrens om. Det var nästan enklare att titta på det de inte var överrens om än motsatsen.
Fick veta att min gamla kompis Kenta Mus är tillbaka i stan, undrar hur länge den här gången. Hans päls har blivit något gråare och lite mer tilltufsad sen sist. Vi får väl se om hans glada sätt finns kvar…
Dag 4 i min egen helt privata journal.
Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Kenta

    Dina kryptiska kommentarer är lika diffusa som dina tankar.
    Vad är det egentligen du försöker förmedla? Förstår att du är rätt frustrerad över det minimala stöd du/ni fick vid senaste valet. Noll platser i fullmäktigevalet är rätt tydligt. Att MP i Lycksele borde dra nytta av rikstrenden i riket inför valet 2010 är faktist rätt logiskt. Om det nu inte blir så, bör detta förorsaka både eftertanke och självkritik hos miljöpartisterna i Lycksele. Besked om vilken falang ni kommer att stödja om ni nu kommer in i Fullmäktige, är på sin plats. Väljarna väntar på besked.

    Vad säger du?

  2. Kai Pärnänen

    Hej kompis. Jag hoppas att ditt glada sätt är kvar trots det du varit med om!

    Din fråga är att välja mellan kolera och pest.

    En bestämmer allt själva och den andra håller med till absurdum. Överkörd eller överkörd det är frågan.

    Vi tänker ta ansvar för Lycksele idag och inte snegla på pensionspengarna och arvodena som de andra partierna värnar om.

    Så det handlar inte om vem vi stödjer utan vem som vill driva den rätta politiken, som inte enligt USA modell vältrar över alla kostnader på våra barn. Eisenhower sa: The buck stops here! Notan betalas och lämnas inte den till barnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.