Dag 5 i Klankeborg

 

Dag 5 – Tystnad råder…
Så var jag, Uppfinnar-Kaian tillbaka och njuter av att dagarna går på Klankeborgs enda Ä-F (ägg – flygfä) skola (Kungsfiskaren).
Idag blev jag chockad. Vi har under ganska lång tid haft underskott i frösamlandet. Vi har varit tvungen att minska portionerna till bl.a. oss i flygskolorna. Ändå har många kråkor kraxat att det fattats upp till 50 miljoner frön i framtiden.
Men nu gick Mortimer Moderat ut och berättade att förra året blev det 20 miljoner frön över, så vi kanske ska börja sätta fjäderfän i verksamheten igen. Det skulle verkligen vara ett lyft för oss alla i Klankeborg efter alla år man sagt att vi inte klarat flygskolan, äggerierna, ruggholkarna och så vidare.
Jag försökte hitta på något i min lilla hydda som kunde göra sådana trollkonster men jag måste erkänna mig besegrad. Den här maskinen som Lillan och Mortimer har i Stadsholken, överträffar allt jag kan komma på. Men jag har länge tyckt att det doftat räv där.
Men samtidigt har jag inte hunnit med så mycket pågrund av den stora konstflygsuppvisningen som ska framföras på MH i veckan. Det är massor av djur som svettas så fjädrarna och päls ryker för att den ska bli av. Den kommer att bli fantastisk, det känner jag. Alla i Klankeborg borde ta chansen och se den.
Till slut ett litet rykte. Nu formeras de olika falangerna inför den stora tillsättningen den 19/9. Sådana falanger som hade hoppat av håller på att hoppa på igen, det var väl någon form av Time-Out. Nu får vi återigen se sådana roliga saker som när de är överrens när de har olika åsikt, och när de tjattrar när det tycker samma sak.
Dag 5 i min egen helt privata journal.
Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Demokrat

    Jaa, vad svarar man på detta? Är det Lyckseles politiska framtid vi beskådar. Egentligen är detta lika bedrövligt som den politiska majoriteten och dess resultat som vi har haft senaste mandatperioden.

    Var är de politiska alternativen? Ansvaret vilar tungt över Lyckseles väljare valet 2010. Förhoppningsvis är väljarna klokare än dess nuvarande företrädare. Om inte, är det bara att flytta. Den yttersta konsekvensens sista möjlighet hoppas jag vi slipper. Nytt styre är alternativet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.