HELP – Nu är det mindre än en timme till…

HELP – Nu är det mindre än en timme till sista föreställningen för allmänheten. Passa på och lämna TVn en timme.

3 kommentarer

 1. förälder

  Varför skulle man överge någon TV för att gå och se en amatörföreställning på MB och som har ett kännetecken, vilket är att den bara blir sämre för varje år. Att slösa bort två veckor av skoltiden, på någon kvasiföreställning på MB är huvudlöst. Inte underligt att dagens ungdomar inget fått lära sig i skolan. Jag hoppas att Skolverket vid översynen av Forsdalaskolan väger in detta i bedömning och är myndigheten värd namnet så kanske man ser till att sätta P för dylik verksamhet och istället ser till att skolan koncentrerar sig på vad den är ålagd att göra för skattepengarna dvs. undervisa

 2. Kai Pärnänen

  Var är ditt barn?

  Mitt sitter här brevid mig och ser ungdomar som gör något. Som sliter med slutbetyg (kvasivärden), kommande nationella prov och sen avsätter 80 minuter i veckan för att fixa det här för sina kompisar.

  Snälla du, sitt kvar vid din TV och ät ett chips åt mig med, men kasta inte skit på DE som gör något.

  PS. Lyckseles största skola med c:a 286 elever har bara haft 18 st i detta projekt + en lärare. Jag tror att du borde kolla fakta. DS.

 3. Tompa

  Oj, oj! Somliga verkar ha suttit med under SD´s partimöte och samtigt livnärt sig på det torrabrödet.
  Btw, bra skrivet Kai!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.