Nu ser jag rädslan!

Ju närmare valet vi kommer i höst kommer smutskastningen att öka. Och vi MP har medvind det kan ingen sticka under stolen med.

Men jag kommer inte att orka sitta och svara felaktiga påståenden, skruvade idéer om vårt partiprogram eller fel fråga.

Jag ska börja med lektion 1…
Miljöparteit de Gröna har ingen miljöpolitik i vårt partiprogram, det är sant. Vi har vävt in det i alla saker som vi måste ta hand när vi nu ska sitta i regeringen. Det går inte att rädda jobben med att skita ner i världen för våra barn. Det går inte att få fred på jorden om inte vårt avfall proccessas av oss och inte exporteras till tredje världen. Och om vi skövlar alla naturtillgångar i vår jakt på den heliga tillväxten, kan någon förklara vad mina efterkommande ska leva av.

Min son 8 år gammal frågade om han skulle få köra bil när han blir stor, och jag svarade ja. – Men pappa, sa sonen då, avgaser från bilar är ju farliga. Jag tittade på min son och sa: – Då får väl du och dina klasskompisar komma på något utan farliga avgaser.

OCH bli rädda, för jag kommer att förändra mycket av er bekvämlighet när jag får makt. Den heliga penningen kommer inte att vara viktig utan den vackra visionen om en rättvis och grön värld.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.