Söndag innebär eftertanke… 03

Idag skickar jag min tanke till hela gänget som varit våra representater på OS i Vancouver. De har nu fått betala för all den tid som de lagt ner på träning och försummelse av annat. De som fått medaljer har sitt på det torra och de som snöpligt inte lyckades hoppas jag att de fick en upplevelse utanför allt de önskat.

Idag skickar jag min tanke till de barn/ungdomar/elever som lever varje dag utan föräldrar som bryr sig. Det är många som jag möter i skolan som lever i skolan, där finns de enda vuxna som bryr sig och frågar hur de mår.

Idag skickar jag min tanke mot som tror att kärnkraften är miljövänlig och ett måste. Idag har vi 4 reaktorer som står stilla trots att kWh:arna kostar närmare 2 kr i snitt, så vi har redan nu bevisat att de inte behövs. Och ingen vill eller törs svara vem som ska ansvara för avfallet i 100.000 år. Det blir väl mina barn, barnbarn, barnbarnsbarn osv.

Dessa tre tankar är min blogg idag. Låt oss alla tänka hårt på dessa saker så kanske vi kan förändra världen.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.