Nu ska Fredde (M) bli grön…

Jag förstår att (M):s enorma valapparat har börjat förstå åt vilket håll det lutar. Hur ska jag annars tolka den senaste presskonferensen jag såg. De har förstått att Miljöpartiet de Gröna är farliga.

Där sitter hela partiapparaten från (M) med Fredde själv i "förarasätet". Bakom dem var inget sig likt. För kulissen som alla såg, var inte BLÅ utan vackert GRÖN. Till och med de förut så "stolta" (M) var illgrön. För att göra detta tydligare, så hade självaste Fredde (M) tagit på sig en GRÖN tröja. Jag satt med gapande mun och förstod mer och mer att (M) har förstått, Miljöpartiet de Gröna är farliga.

Så i förra valet var de det nya arbetarpartiet och idag är inte fler i arbete, men fler är utförsäkrade, utkastade från sjukskrivning och arbetslinjen går före medmänsklighet…

Nu ska de i detta val bli det nya miljöpartiet, jag bävar vad det betyder med facit i hand från vad som hänt på fyra år. Men de har helt rätt, Miljöpartiet de Gröna är farliga.

Vi vill ta kostnaden här och nu, inte skjuta upp den till de som kommer efter. FN:s klimatkommitte IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) har fastslagit att människan har inverkan på vår värld och klimat. Det innebär att för första gången i historien lämnar inte vår generation över en bättre och gynnsammare utveckling utan en sämre och mörkare till våra barn. Därför är Miljöpartiet de Gröna farliga, speciellt för din börs.

Så rösta på Fredde (M) om du vill ha mer pengar i börsen, men kom ihåg och förklara för dina barn och barnbarn varför DU lånade med deras framtid som borgen. Varför din bekvämlighet är deras skuld?

Miljöpartiet de Gröna lovar inte guld, men gröna skogar…

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Stöttar inte S i Lycksele

    Kaj!

    Inget fel att du koncentrerar dig på rikspolitiken i din blogg. Ditt förhållningssätt till ”sosseriet” i Lycksele vore nog spännande att ta del av, så här inför valet.

    Kommer MP att stödja S i Sverige men inte S i Lycksele efter valet?

  2. Mr Cool

    Jo du har helt rätt för vi kommer att få ta standardsänkningarna NU vilket medför arbetslöshet, industrinedläggning, minskat resande, minskat bilåkande, och kallare i hemmet om vi går på MP:s flumlinje. Det ger oss inga möjligheter att ”lägga i ladorna” åt kommande generationer. Notera också att omvärlden inklusive våra grannländer inte bryr sig i miljöhoten som inte ens är bevisade och därför går förbi oss i välstånd. Men vill ni ha ett samhälle med häst och vagn så..förresten så undrar jag över Ywonne Ruwaidas taxiresor för 70000/år.

    Ynkligt av en lärare att använda öknamn på en debattör.

  3. Fredrik Wirenblad

    Hej Kaj!

    Borde du inte skriva VAD de gröna gör i stället för att köra på med den rödgröna anti-politiken? I stället för att säga vad ni själva gör så klagar ni på andra. All den negativitet som det skapar sprids sen i samhället.
    Nej, ös på med allt bra ni i MP gör i stället för att klaga, det skulle alla må bra utav, speciellt alla ungdomar som redan har så mycket annan negativitet runt sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.