Söndag innebär eftertanke… 05

Idag skickar jag min tanke till min kompis i partiet som blev framröstad till andra platsen på riksdagslistan. Nu finns det en helt vanlig människa att rösta på, som tror på andra, lyssnar på andra och lär sig av andra. Min väns ödmjukhet inför det faktum att hon står på tröskeln till riksdagen, visar sig i att hon frågat varenda en av dem hon känner, om hon gör rätt. Vi finns här för dig, go – girl – go!

Idag skickar jag min tanke till alla elever som återvänder till skolan efter en veckas ledighet. Hoppas att ni fått koppla av, och ladda batterierna. Nu blir det ljusare och det är bara tre veckor till påsklovet.

Idag skickar jag min tanke mot de politiker som lämnat visioner och idéer bakom sig och bara jobbar politiskt för att behålla sin enorma arvoden. För makt och pengar korrumperar och äter upp ditt engagemang inifrån.

Dessa tre tankar är min blogg idag. Låt oss alla tänka hårt på dessa saker så kanske vi kan förändra världen.

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Krister Klermalm

    Jag och säkert de andra i partiet i Lycksele gläds åt hennes placering på riksdagslistan. Så får vi inte glömma andra kompisar i partiet som är värda att lyfta fram och ha eftertanke på.

    Samtliga eftertankar delar jag dig med om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.