Visst blir det billigare med entreprenad !

Nu har Uppdrag granskning igen visat att de stora hamburgarkedjorna börjat att igen anlita svartarbetare när det gäller nattstädningen. Man känner sig luttrad när man inte blir förvånad…

Men något som bara tas upp kort är att detta beteende sker i många fler brancher och organisationer.

http://svtplay.se/v/1955288/uppdrag_granskning/del_11_av_22

Jag upptäckte att en massa kommuner och landstings delar dök upp, och detta sker när Alliafjanten och Socialdemokraterna predikar entreprenadens lov.

Nu börjar vi förstå hur Stockholmskommunerna sparar pengar på att lägga ut kommunal service….  Verkligen något vi i de andra kommunerna ska ta över!

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Revisorn

    Du måste leva innesluten i en bubbla om du inte inser att samma saker sker i Lycksele, mitt framför ögonen på oss. Tror du verkligen att det inte finns dom som arbetar svart i stan? Det finns ett antal som erhåller socialbidrag samtidigt som de arbetar svart åt vissa näringsidkare. Vad som är obegripligt är hur detta kan ha förbigått dom som arbetar politiskt och vill få in kommunalskatten. Kanske bäst att du först vaknar upp och ger dig ut för att själv få se detta, innan du börjar skylla på regeringen och hur det skulle vara i Stockholm. Vakna Törnrosa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.