Jag vann vandringspriset!

Igår kväll var det dags för klubbmästerskap i Jonsta BK. Min bowlingklubb i hjärtat sedan 1988. Och i år har min insats i träning och tävling varit otroligt skral.

Så det var med fjärilar i magen (eller middagsmaten) jag äntrade bowlingbanorna. Och när man sa att det skulle ske med 6 raka serier, så blev det inte bättre då jag trodde att orken som otränad inte skulle räcka till. Jag sa till mina lagkompisar (och som tröst till mig själv) att jag skulle gå ut sakta och kanske öka mot slutet, men det otroliga hände att jag låg bland de 3-4 första under alla de 6 serierna. Och i den jämnaste av klubbemästerskap i Jonstas historia, inför sista serien kunde sju olika vinna, så vann jag med den futtiga marginalen av fyra käglor. (1193, 1185, 1170, 1170 var de fyra bästa resultaten)

Så även om jag spelade cool efteråt, så hoppade jag runt i mitt inre. Det här var den roligaste av mina tre klubbmästerskap och jag blir den första som har mer än en inteckning i det nya vandringspriset. Att jag sen fått parkeringsböter kändes som en baggis. Poliserna gör väl sitt arbete, kan väl tänkas.

Nu ska vi i Jonsta ta ett välförtjänt sommarlov och komma igen i slutet av Juli, för att skapa nya framgångar och mer för bowlingsporten i Lycksele.

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Spelsugen

    Kai. Helt klart var du en värdig vinnare i Fredagskväll, vi får hoppas att du är med och stöttar laget nästa säsong. Du har gjort mycket för bowlingen inte bara för Jonsta utan även för Förbundet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.