70 dagar kvar…

Tänk vad en period av stilla eftertänksamhet kan göra. Det borde en del av mina trogna kommenterare göra.

Vi har fått frågan vem vi vill samarbeta med och jag tänker vända på frågan. Jag tänker INTE arbeta tillsammans med Sverige Demokraterna eller åsikter som liknar deras även om dessa skulle komma från andra håll.

Lyssna och njut.

Min åsikt om detta fenomen, som smyger sig in i politiken, kommer jag att motverka!Alla ologiska lagar mot burka, restriktioner mot flyktingar och krav på kunskapsprov för att bli svenskar, kommer att under inga omständigheter få ens ett kompromisstöd från min sida.

Lycksele skulle kräva tillbaka sin topplacering bland kommuner som tar emot flyktingar och integrerar dem i vår kommun. Då blir vi alla vinnare!

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. MP fantast

    Varför har du funderingar på att samarbeta med ett parti som inte ens ställer upp i kommunalvalet? Men först måste ni se till att själva få tillräckligt med röster för att få platser i fulmäktige. Så det är lite väl tidigt att börja fundera på olika samarbetspartners.

  2. bertan

    Det är bra att du tänkt till ordentligt, men att börja prata om samarbetspartners och hur MP politiskt ska agera, är väl tidigt. Då gäller det först att få väljarnas förtroende i kommunalvalet, vilket är tveksamt. En bra invandringspolitik är den Moderaterna står för. Att försöka integrera dom som redan finns här och vara mer restriktiv med en fortsatt invandring, såvida inte det gäller kompetens som inte finns i landet. Detta är en klok och ansvarsfull politik gentemot den tidigare. Frågan är mer berättigad om det finns något parti i kommunen som vill samarbeta med MP? Jag tvivlar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.