Klockan Fem i Tolv!

Grön ungdom har en slogan när det gäller missbruket av jordens resurser:

Det är bråttom men inte för sent!

Vi närmar oss klockslaget tolv. Vi är inte där än, det vet jag lika väl som alla andra. Men de beslut vi tar idag kan ta generationer att fixa, och kostnader som vi lämnar efter oss kommer våra barn och barnbarn att få betala.

Därför måste vi sluta prata om kronor  och istället börja se på hur vi förvaltar den här världen för de kommande generationerna.

Så därför vill jag som en påminnelse om vårt ansvar, påminna om olika saker kl. 11.55 varje dag. Det ger dig som läsare av min blogg att fundera över hur just du kan bidra till det ansvarstagandet.

För jag tror inte att din ……..

Ja, just det. Kommentera gärna vad du kan bidra med och vad som är viktigare, din …….. eller de generationer som kommer efter?

Vi syns 11.55 den första september

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. MP-fantast

    Det första och viktigaste ansvarstagandet är att inte rösta på miljöpartiet i något av de tre valen. Dessutom vet varken du elelr någon annan i partiet vad ansvar är. Skall man kúnna förvalta denna värld så är det väldigt stora ord. Kanske borde man först börja och förvalta sin egen tärdgård så att inte denna kan tros vara en ”master pice of art” eller en lokal soptipp.

  2. bertan

    Om du satt dagarna i ända på sommarskolan och drack kaffe, är då detta ett sätt att ta ansvar för kommande generationers väl och ve? Först att dom inte lärde sig något. Dels vad som gäller världen och de kommande genrationerna när man idag vet hur kaffeproduktionen fungerar och är organiserad. Borde man inte leva som man lär eller är detta ganska typiskt för miljöpartister som utåt vill ge en imgage, men som agerar helt i motsats till vad man talar om? Du måste börja läsa på igen vad partiet tror sig driva för politik och börja leva därefter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.