Klockan Fem i Tolv – sjutton dagar kvar!

Debatt i Lycksele = Tråkigt!

Nu har jag varit med i och lyssnat på en debatt, och kan kallt konstatera att det kan inte vara roligt att vara åhörare på debatter i Lycksele.

Radio Västerbottens debatt i onsdags var utformad att ge möjlighet att för varje deltagare profilera sitt parti. Av detta blev bara en tumme. S har ingen opposition från de andra partierna, för svaret på alla visioner är "Vi har inte råd!".

Knaftens intresseförening bjöd in partierna men missade att bjuda in oss. De ville visa en fantastisk by och byaorganisation, och diskutera framtiden för skolan. Det blev inte ens en tumme. Det samstämda svaret från alla de sex Kfpartierna var "Vi har inte råd!".

Miljöpartiet var enligt Radio Västerbottens kommentator det enda partiet som pratar vision. En vision är att skapa en plan åt vilket håll man ska sträva. Därefter kan ekonomin skapa möjligheten i vilken hastighet vi tar oss dit. Så att få veta att vi var de enda som vill se vision måste man ta som en stor komplimang.

Därför inbjuder jag alla Lyckseles medborgare – ung som gammal – att komma till vår klimatsmarta valstuga i Sturebiografen så får ni fråga oss om vår vision.

På lördag har ni samtidigt möjligheten att få en skvätt soppa som är skapad från råvaran till färdigt livsmedel.

Och vi i Miljöpartiet de Gröna har råd med att visionera….

EN KLIMATSMART RÖDGRÖN REGERING ÄR FRAMTIDEN!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

  1. MP-fantast

    Varför skall ni bjudas in då ni inte under denna mandatperiod suttit i fullmäktige styrelser eller nämnder?Det måste väl vara klart och korrekt att man uppfattar MP vara utan makt, då inte ens väljarna gav er förtroende. Vad gäller visionerna kan man säkert ha många, men man har en ekonomisk verklighet att ta hänsyn till. Det går bra för MP att ha visioner och lova vad som helst då man inte behöver ta ansvar för ekonomin.Man kan komma med vilka löften och fantasier som helst, men samtidigt måste man kunna tala om hur detta skall finanseras. Vilket inte skett på något av dom löften ni fört fram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.