Klockan Fem i Tolv – sexton dagar kvar!

Just nu står vi i MP och bjuder Lycksele på en fantastisk soppa. Den visar på att lagad mat är viktig för våra ungas utveckling och de äldres välbefinande. Att då servera uppvärmd färdig mat iställe för att låta doften, smaken och tryggheten som detta medför för våra brukare. Kom gärna och njut av en framtidsdoftande soppa framför Sturebiografen.

Men kanske är även soppköket något som kan behövas i framtiden. Med Alliansens skattesänkningspolitik kommer den gemensamma tryggheten att urholkas. Så Röda Korset, Frälsningsarmén och andra liknande organisationer att få damma av kantinerna och ge de som faller ur trygghetssystemet en överlevnad.

Så vad du än gör till den 19 september, så se till att din röst hamnar i valurnan. Och sen röst med hjärtat och hjärnan, och låt inte plånboken styra över förnuftet.

EN KLIMATSMART RÖDGRÖN REGERING ÄR FRAMTIDEN!

Etiketter: , ,

En kommentar

  1. Bertan

    Varför inte tillsammans med soppan bjuda på lite hembryggt maskrosvin, vilket också borde vara ett alternativ utanför vallokalerna, för att MP inte denna gång skall missa platser i fullmäktige med två!!! röster. För inaldet lär det bli en besk soppa med MP ingående i alliansen, med miljöavgifter, höjd bensinskatt osv. för inlandet. Vilket gör att inga kan bo kvar, bortsett från några grönavågare som har förmågan att övervintra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.