Svenska Bowlingförbundets årsmöte 2

Nu har vi klarat av de motioner som kan ha varit drabbande för Norrlands bowlingen.

Det visades sig att motioner om olika inskränkningar av Norrlands demokratiska eller idrottsliga inte hittade något fotfäste i vår bowlingvärld.

Vi har vår raka plats till Elitserien men här kommer vi också att delta i en utredning i hur våra 12 bästa lag ska tas ut till elitserien. Elitserien ska i framtiden ha inskränkningar av hur dessa ska tas ut. Vi i Norrland ska också ha möjligheten att få in fler en ett lag i Elitserien om vi har kvaliten.

Sen när det gäller vår rösträtt i Årsmötet så har vi fortfarande det mest demokratiskt viktade system som finns. Max antal röster oavsett hur många klubbar man har är 6 och det lägsta antal något förbund har är 1. Detta gör att vi 22 förbund måste hitta lösningar istället för majoritets beslut.

Hittills har detta årsmöte verkligen gått vår väg….

 

 

En kommentar

  1. Mr Cool

    Obetänkta uttalanden är tveklöst ett resultat när personer fråm låglöneyrken nu tror sig ha fått makt och som har visionen att just dom skall förändra världen. Den skall ändras såtillvida att vi övriga medborgare skall underkastas just deras livsåskådning och medelst ekonomiska bestraffningar skall kväsas till den ”rätta” livsstilen för bara dessa männsikor VET hur det blir i framtiden. De menar också att den tekniska utvecklingen skall stoppas till förmån för uråldrig och kostsam såsom vindkraften. De åker gärna själva miltals för att tanka sin miljövänliga bil. De är märkliga miljötomtarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.